Kumpul 15 Tahun...
Habis Sekelip Mata...Tonton Video Ni
👇


Itulah sebabnya penting untuk anda ambil Hibah Takaful.

Kita tak minta dihinggapi penyakit dan ditimpa musibah, tapi jika itu sudah suratan takdir, kita tak dapat elak.

Oleh itu ambil langkah bijak dengan mencarum sambil menyimpan rm150 sebulan daripada pendapatan anda supaya anda mendapat perlindungan rm200k jika anda dihinggapi penyakit kritikal atau alami kecacatan kekal.

Jika anda tidak dihinggapi penyakit kritikal atau tidak alami kecacatan kekal sehingga tempoh matang, anda dapat wang tunai rm200k hasil dari caruman tersebut.

Tiada ruginya jika anda menyimpan rm150 setiap bulan dan dalam masa yang sama anda mendapat perlindungan, iaitu anda mendapat rm200k sekiranya anda mengalami cacat kekal, atau hidapi penyakit kritikal.

Dan, katakanlah setelah mengalami cacat kekal atau penyakit kritikal itu, kemudiannya anda meninggal dunia. Pada waktu itu waris anda akan mendapat hibah rm200k pula.

Bagi situasi kedua pula, katakanlah anda sentiasa sihat sehinggalah sampai ke tempoh matang polisi anda. Pada masa itu anda boleh ambil rm200k hasil dari caruman anda tersebut.

Jadi, dimana ruginya anda mengambil langkah ketepikan rm150 daripada pendapatan anda setiap bulan untuk mencarum dalam Hibah Takaful ini? Bahkan anda rugi sebenarnya jika tidak ambil peluang yang ditawarkan dalam Hibah Takaful ini.

JANGAN TANGGUH!!
Caruman akan jadi lebih mahal jika anda nak ambil semasa umur anda semakin meningkat.

Jika anda belum ambil takaful, ambil sekarang sebelum terlambat.

Tekan Untuk
Penerangan Lanjut=> SAYA MINAT <=

Jangan kecewakan anak2 dan isteri anda

(Jika anda isteri, nasihatkan suami anda
supaya ambil Hibah Takaful
sekiranya suami anda belum ambil)Sediakan hadiah yang terakhir
untuk keluarga anda yang tersayangTekan Untuk
Penerangan Lanjut=> SAYA MINAT <=